1/2 dotzena
1/2 litre de llet.
1/2 litre d'oli de girasol o d'oliva suau.
1/2 kg de sucre
8 paperets blancs i 8 blaus.
750 gr de farina
La relladura d'un de llimóna.
Preparació
Tranquem dos ous en un bol bastant gran i els i afagim el sucre,els batem fins que el sucre s'hagi disolt i li anem incorporant l'oli, poquet a poquet.Quan hagim incorporat be l'oli, afagim la relladura de llimona, però tenim que tenir cuidado perque la massa augmenta de volum molt rápid. Per últim afagim la farina, amb ajuda d'una espatula.
Aboquem la massa en els motlles per les magdalenes, amb ajuda d'un cullarot, només omplim de massa menys de la mitat, però en el forn augmentan. També podem posar a sobre de la massa una mica de sucre. Precalentem el forn a 200ºC per adalt i per abaix. Però al introduir les magdalenes només ho posem a calentar per abaix,fins que estiguin deurades, de 10 a 15 minuts dependent de cada forn. El resultat són unes molt bones magdalenes |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada