Ingredients:
1 làmina rectangular de pasta de full
Xocolata de cobertura tallada a trossets
Sucre de llustre (sucre mòlt)
Preparació:
Preparació:
Preescalfeu el forn a 200 ºC. Si la massa és congelada, descongeleu-la. Estireu la massa (amb un corró, si cal) i talleu-la a triangles amb un ganivet esmolat. Procureu que els triangles siguin força més alts que amples.
Si els voleu farcir de xocolata, poseu un trosset de xocolata a la part més ampla de la massa. Enrotlleu la massa des de la part més ampla fins a la punta. Intenteu que la punta quedi a la part de sota perquè, si no, es deformarà quan els croissants s’inflin dins el form.Poseu els croissants en una safata. Tingueu en compte que creixen, o sigui que cal que deixeu una mica d’espai entre ells. Enforneu-los durant uns 15 minuts, o fins que estiguin daurats.Deixeu-los refredar i decoreu-los amb una mica de sucre de llustre; per fer-ho, poseu una mica de sucre de llustre en un colador petit i doneu-hi copets a sobre dels croissants.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada